Cum functioneaza

In cadrul site-ului www.imobiliarus.ro, puteti posta anunturile astfel:

Singuri, ca si proprietar / ofertant direct. Completati campurile solicitate in cadrul paginii, urcati cateva fotografii, scrieti o scurta descriere a imobilului, aveti grija ca numarul de telefon sa fie cel corect, si sunteti gata! Dupa verificarea anuntului de catre un moderator, in maxim 24 ore anuntul dumneavoastra este online, GRATUIT! Potentialii client va vor contacta direct pe dumneavoastra. Fara intermediari!

Consiliat de catre un Expert Imobiliar, afiliat retelei nationale Imobiliarus. Apasati butonul “Comanda”. Inscrieti-va datele de contact si adresa imobilului de promovat. In maxim 24 de ore veti fi contactat de catre unul dintre reprezentantii nostri locali, pentru a stabili data si ora la care se poate realiza vizionarea.

De asemenea, la momentul inscrierii comenzii, veti primii pe email o lista cu instructiuni de respectat si realizat, astfel incat la momentul vizionarii, imobilul sa fie in cea mai favorabila situatie, spre a putea fi marketat in mod optim. Expertul Imobiliarus va realiza fotografii intr-o maniera profesionala, va culege date referitor la imobil, la atuurile acestuia, si la segmentul de piata asupra caruia va puteti orienta.

Ulterior, fotografiile vor fi editate cu ajutorul unui software specializat, datele imobilului vor fi transpuse si detaliate in sistem, iar textul anuntului va fi redactat intr-un mod deosebit. Astfel, sansele de vanzare vor fi cu mult peste orice anunt gratuit! In plus, anuntul va fi postat pentru dumneavoastra atat pe platforma www.imobiliarus.ro, cat si pe alte site-uri de anunturi gratuite, ca bonus din partea noastra. Datele de contact vor fi ale dumneavoastra direct, nu ale agentilor. Astfel, potentialii clienti va vor contacta direct pe dumneavoastra, proprietarul. Fara intermediari. Beneficii maxime! Tarif deosebit de mic, platibil o singura data.

Momentan indisponibil!Prin intermediul unei Agentii Imobiliare. Proprietarii au posibilitatea de a se adresa in mod direct oricarei agentii imobiliare ce are cont deschis pe platforma www.imobiliarus.ro. In acest mod, veti fi contactati de catre reprezentantii respectivei agentii, iar toate serviciile, drepturile si obligatiile se vor desfasura intre proprietar si agentia imobiliara in cauza, care va prelucra oferta si o va posta ulterior online.

Avantaje & beneficii

 • Sanse maxime de vanzare in timp scurt!

  Intr-o piata imobiliara online, orice ajutor in identificarea ofertei tale de catre cumparatori este de bun-augur!

 • Costuri infime pentru un produs de mare valoare!

  Mai bine hai sa zicem COSTURI 0! Posteaza Gratuit anuntul tau imobiliar!

 • Fara semnare de contracte!

  Te sperie in general ideea de “Contract”, sau Clauzele “ascunse”? Cu noi iti vinzi imobilul fara sa semnezi nimic!

Întrebări Frecvente

 • Cat costa Serviciul de Promovare Online Imobiliarus?

  Serviciul de Postare Anunt Imobiliar Gratuit este Zero! Atat pentru Agentii Imobiliare, cat si pentru anunturile imobiliare postate direct de proprietar.

 • Ce servicii sunt incluse, mai exact, in oferta Expertului pentru un apartament?

  Expertul Imobiliarus va realiza pentru dumneavoastra: fotografii profesioniste, editarea fotografiilor, analiza documentelor de proprietate, sintetizarea datelor din documente, tehnoredactarea anuntului, postarea textului, a informatiilor si fotografiilor online pe www.imobiliarus.ro