Teren, zona Sisesti, 640mp

255000 €
Categorie: Vanzare
Tip: Teren

Data inregistrarii: 2021-03-25 14:17:14

Scurta descriere

Experiența în imobiliare ne-a arătat in decursul anilor faptul că cea mai bună investiție de pe Pământ este pământul. Mark Twain spunea: "Cumpărați pământ, nu îl vor mai putea reproduce".
Avem plăcerea de a vă oferi spre vânzare teren generos, perfect pentru o investiție în zona Sisesti - o locație liniștită, dar care beneficiaza de accesul facil catre soselele principale, cât si către mijloace de transport in comun.
Terenul însumează 640 mp (+94mp drum de servitute), are un front stradal de 27 metri și dispune de toate utilitățile necesare (apă curentă, canalizare, energie electrică și gaz).
Se spune despre frumusețea naturii că este egalată numai de frumusețea sufletului. Așadar, caracteristicile viitorului proprietar al acestei curți sunt clare. În această perioadă am realizat cu toții cât de importantă este legătura omului cu natura, astfel casa ce dispune de curte va ofera libertatea si linistea de care aveti nevoie. Aici este locul dumneavoastra! In curte veți putea avea propriul refugiu, unde indiferent de anotimp aceasta va oferi un beneficiu – vă puteți bronza ori bălaci vara în piscină, toamna puteți admira frunzele arămii, iar pe timp de iarnă, carei familii nu i-ar plăcea să-și surprindă copiii cu un om de zapadă? Totodată, primăvara veți asista la o renaștere, cea a naturii, fiind un moment prielnic pentru a vă stabili idealurile pentru anul ce urmează.
Terenul reprezintă o oportunitate de investiție, îndeplinind toate criteriile pentru a deveni o locuinta superba unde oricine ar dori sa locuiască datorită accesului facil catre principalele puncte de reper ale zonei.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună oportunitate pentru dvs.


Caracteristici

  • Suprafata teren: 640 mp
  • Front stradal: 27 m
  • Tip teren: Construcții
  • Clasificare teren: Intravilan