COMISION 0% - Casa Mediteraneana Superba - de vanzare, Dotari de Lux

134990 Euro
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Pitesti Arges

Data inregistrarii: 2021-01-21 10:52:57

Scurta descriere

Stim ca-ti place sa fii intotdeauna in centrul actiunii si mai stim ca pentru asta trebuie sa-ti incarci bateriile intr-un loc deosebit si usor accesibil!


Echipa AZURA Imobiliare Pitesti, te invita sa te simtiti acasa intr-o locatie superba, la numai 1 km de Vivo Mall Pitesti!


Daca iti place stilul arhitectural mediteranean, cu linii simple dar utilitate complexa, avem pentru tine o casa complet mobilata si utilata cu mult bun gust si materiale de calitate, unde trebuie sa-ti aduci doar hainele!


Hai sa-ti spun clar cum stau lucrurile aici, pentru ca realitatea bate vorbele! Casa are la Parter un living generos, un hol functional, si o baie practica. Tot aici gasesti si bucataria utilata cu electrocasnice marca Whirlpool noi si cu acces catre terasa de 21mp din spatele casei, loc ce iti ofera intimitatea dorita. La etaj avem doua dormitoare, ambele cu baia lor si un dressing amenajat cu rafturi si dulapuri pe toti peretii (transformat din al treilea dormitor) unde sa te pregatesti in fiecare dimineata pentru provocarile de zi-cu-zi. Curtea dispune de un garaj spatios, unde poti ajunge fara sa cobori din masina doar folosind telecomanda pentru poarta si usa. Ai pavaj, ai gazon si ai sistem de drenare a apei. Comparativ cu vecinatatile curtea este inaltata astfel incat nu vei avea probleme in zilele ploioase.


Cred ca am vorbit destul. Nu mai sta pe ganduri si hai sa vezi cu ochii tai!


 


Casa P+1, Suprafata utila 130mp, Suprafata teren 330mp, Garaj 45mp, Un living, doua holuri, o bucatarie, doua dormitoare, un dressing (al 3-lea dormitor) si trei bai.


Fiind reprezentare exclusiva, toate acestea sunt la un COMISION 0!!!


 


Link youtube: https://www.youtube.com/watch?v=E4M93fGNWPQ&feature=youtu.be


 


Link tur virtual: https://poly.google.com/u/1/view/cZhkYCFMP8s