Termeni si Conditii

 1. Aspecte Generale

Pentru utilizarea serviciilor, putem solicita utilizatorului sa isi dea acordul cu privire la tot ce urmeaza in acest capitol de Termeni si Conditii. Acceptand, utilizatorul ia la cunostinta, intelege si accepta acesti Termeni si Conditii.

Acesti Termeni si conditii guverneaza relatiile dintre Azura Advanced Consulting SRL si orice persoana sau entitate ce utilizeaza serviciile oferite de catre Azura Advanced Consulting SRL, indiferent ca sunt cu titlu gratuit sau platite, indiferent ca sunt directe sau mijlocite de orice modalitate de comunicare, de exemplu, dar nu restrictiv, platforma www.imobiliarus.ro

Accesarea si utilizarea oricarei pagini, informatii sau date existente pe www.imobiliarus.ro se va realiza numai in concordanta cu acesti Termeni si Conditii.

In cadrul anunturilor postate de catre utilizatori, www.imbiliarus.ro nu isi asuma nici un fel responsabilitatea cu privire la continut (informatii, fotografii, date, etc), acestea fiind strict in responsbailitatea directa a celui care a postat anuntul (utilizatorul).

www.imobiliarus.ro nu este “agentie imobiliara” in acceptiunea generala din Romania, si nu se implica in relatia dintre vanzator, cumparator, terte persoane. Orice contract sau intelegere ulterioara, incheiate ca urmare a postarii unui anunt pe www.imobiliarus.ro, vor fi realizate fara participarea www.imobiliarus.ro 

 1. Servicii

www.imobiliarus.ro reprezinta o platforma online pentru anunturi de vanzare / inchirere / schimb. Astfel, va pune la dispozitia utilizatorilor formulare de introducere si afisare a anunturilor. Azura Advanced Consulting SRL promoveaza respectivele anunturi prin diverse cai de comunicatie (online, outdoor, mass-media scrisa, baze de date, etc), primind astfel dreptul din partea utilizatorului sa utilizeze datele din cadrul anunturilor / conturilor in diverse scopuri (de exemplu, dar nu limitative: calcule, statistici, previziuni, analize de piata, etc). Prin utilizarea platformei, utilizatorul consimte la utilizarea de catre Azura Advanced Consulting SRL a datelor introduse de el.

Utilizatorul este de acord cu transmiterea anunturilor publicate pe platforma www.imobiliarus.ro si catre alte site-uri si entitati, scopul principal fiind acela al unei mai mari expuneri la vanzare/inchiriere. Astfel, utilizatorul isi da acordul cu privire la utilizarea de catre Azura Advanced Consulting SRL a textului anuntului, a fotografiilor, a informatiilor cu privire la imobil, cat si a datelor de contact publicate in anuntul respectiv. Azura Advanced Consulting SRL nu poate controla modul in care datele sunt prelucrate si anunturile sunt afisate pe site-urile terte respective, dar va face eforturi in asigurarea unei expuneri cat mai mari.

Utilizatorii au dreptul de a utiliza majoritatea serviciilor in mod gratuit, exceptie facand acelea care sunt semnalizate corespunzator cu un pret/tarif. Toate serviciile cu plata vor fi puse la dispozitie utilizatorului ulterior achitarii de catre acesta a pretului stipulat. In cazul in care utilizatorul a beneficiat de un serviciu, fara sa il plateasca in prealabil, acesta este considerat Gratuit.

 

 1. Contul de Utilizator

Deschiderea unui cont de utilizator pe platforma www.imobiliarus.ro este Gratuita. La momentul inregistrarii, utilizatorul isi da acordul fara retineri sau observatii si/sau restrictii asupra prezentilor Termeni si Conditii.

Vom considera ca orice persoana (fizica/juridica/institutie/entitate) care a creat un cont de utilizator pe www.imobiliarus.ro are capacitate deplina de exercitiu si decizie, asa cum este definita in legislatia in vigoare.

La deschiderea unui cont nou, utilizatorul trebuie sa furnizeze date si informatii complete si corecte.

Se permite crearea unui singur cont pentru o persoana, iar contul nu este transferabil.

In cazul conturilor neutilizate timp de 12 luni de la data deschiderii, ne rezervam dreptul de a le sterge sau pastra.

Confirmarea adresei de email se va realiza de catre noul utilizator in maxim 30 de zile calendaristice, dupa aceasta data contul nou deschis si fara adresa de email confirmata se poate sterge fara restrictii.

Azura Advanced Consulting SRL nu este responsabila pentru datele introduse de catre utilizatori.

 

 1. Postarea anunturilor

Orice utilizator poate posta anunturi in pagina publica Anunturi Gratuite doar daca are cont de utilizator deschis si adresa de email confirmata.

Utilizatorul de tip Proprietar are dreptul de a posta maxim 2 anunturi gratuite in fiecare segment de piata, in fiecare luna calendaristica. La maturitatea de 1 luna, respectivul anunt se poate dezactiva automat. In acest caz, utilizatorul are posibilitatea de a-l reinsera in lista anunturilor active, daca mai doreste.

Utilizatorul de tip Expert Imobiliarus are dreptul la un numar nelimitat de anunturi lunare.

Modificarile / editarile aduse unui anunt deja postat sunt gratuite si nelimitate ca numar, putand fi efectuate ori-de-cate-ori este necesar.

Un anunt poate fi oricand sters sau suspendat de la afisare de catre utilizator sau de catre Azura Advanced Consulting SRL, in conformitate cu prezentii Termeni si Conditii. In cazul in care respectivul anunt a fost postat beneficiind de un serviciu platit, suma deja platita nu este rambursabila.

O utilizare abuziva a portalului da dreptul www.imobiliarus.ro sa editeze/modereze/stearga postarile respectivului utilizator, si de a bloca sau sterge definitiv contul de utilizator de pe platforma. Aici sunt incluse si incercarile de a deschide mai multe conturi pentru un singur utilizator. Se permite un singur anunt pentru o singura proprietate.

www.imobiliarus.ro poate lua urmatoarele masuri, daca exista date referitor la un comportament abuziv al unui utilizator: stergerea anunturilor si a datelor de pe platforma www.imobiliarus.ro, intarzierea la afisare publica a anunturilor, transmiterea de avertismente, limitarea sau restrictionarea utilizatorului cu privire la serviciile gratuite sau cu plata disponibile pe www.imobiliarus.ro.

Utilizatorul trebuie sa se asigure de faptul ca are dreptul de a posta informatiile/datele/fotografiile din anunt, si ca nu aduce in niciun fel atingere unor terti in mod direct (in mod discriminatoriu).

Utilizatorul poate renunta oricand la un cont de utilizator.

Utilizatorul este obligat sa dezactiveze/stearga de pe pagina publica anuntul inserat, imediat ce proprietatea a fost tranzactionata, sau nu mai este disponibila din diverse motive.

 

 1. Aspecte cu privire la continutul anunturilor

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii corecte si complete cu privire la proprietatea ofertata. Se interzice in mod direct introducerea in anunturile de pe platforma www.imobiliarus.ro de date si informatii eronate, incorecte, sau care pot genera dubiu si confuzie.

In cadrul formularului de introducere anunt, utilizatorul trebuie sa completeze campurile obligatorii, si in limita informatiilor detinute, pe cele optionale, intr-un mod cat mai explicit posibil.

Anunturile vor fi descrise prin intermediul campurilor de tip text liber, bifa, meniu pre-setat, fotografii. In acest sens, utilizatorul se obliga sa utilizeze numai informatiile si fotografiile asupra carora stie ca are dreptul sa le posteze in mod public, fiind autorizat in acest sens, si care nu sunt grevate de restrictii de drepturi de autor ale unor terti. Informatiile si fotografiile trebuie sa reflecte starea reala a proprietatii ofertate, si nu trebuie sa fie “ cu titlu informativ”. Se interzice utilizarea unor fotografii ce nu au legatura directa cu proprietatea ofertata. Este interzisa utilizarea fotografiilor ce au diverse inscrisuri/texte/logo/watermark, ale utilizatorului sau ale altor site-uri sau alti terti.

Intregul anunt si oricare parte din acesta trebuie sa fie in concordanta cu legislatia in vigoare, fiind interzise declaratiile discriminatorii (de exemplu, dar nu limitativ: pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului, orientarii sexuale, categoriei sociale, etniei, convingerilor, varstei, boli, etc).

Nu este permisa inserarea de legaturi spre alte pagini web decat www.imobiliarus.ro sau spre alte surse de informatii externe.

Nu sunt permise anunturi ce au continut ilegal si/sau imoral/cuvinte si/sau fotografii obscene. Orice informatie si fotografie trebuie sa fie in legatura cu tematica platformei imobiliare www.imobiliarus.ro

Este Interzisa utilizarea adreselor de email publicate pe www.imobiliarus.ro pentru trimiterea de emailuri SPAM.

 

 1. Plata serviciilor contra-cost

Plata serviciilor se poate realiza prin Card Bancar (direct pe site-ul www.imobiliarus.ro, prin intermediul partenerilor nostri de plati online), sau prin Transfer bancar (OP), din contul dumneavoastra bancar in contul Azura Advanced Consulting SRL.

Toate datele, informatiile, documentele legate de tranzactii vor fi pastrate de catre Azura Advanced Consulting SRL timp de minim 12 luni de la data tranzactiei. Procesarea platii cu cardul se va realiza direct pe serverele bancii procesatoare, Imobiliarus.ro nestocand astfel nicio informatie cu privire la cardul dumneavoastra.

La cerere sau din oficiu, Azura Advanced Consulting SRL poate emite factura fiscala pentru serviciile prestate. In acest sens utilizatorul are obligatia de a transmite catre Azura Advanced Consulting SRL datele necesare.

 

 1. Diverse modificari ad-hoc

Azura Advanced Consulting SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand, oricum, fara termen de gratie (preaviz) orice preturi/tarife ale serviciilor sale, si nu trebuie sa isi explice modificarile fata de utilizatori. Noile tarife/preturi vor fi afisate pe platforma www.imobiliarus.ro, si vor avea aplicabilitate incepand cu ziua lucratoare urmatoare celei in care s-au postat in mod public.

Azura Advanced Consulting SRL are dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii oricand, fara a motiva in vreun fel noile versiuni.

 

 1. Raspunderea

Utilizatorul (indiferent de calitatea sa – proprietar, reprezentant, Expert Imobiliarus, Agentie Imobiliara, etc) este singurul responsabil pentru continutul anunturilor, in mod direct. Azura Advanced Consulting SRL nu verifica in mod direct toate anunturile cu privire la corectitudinea, legalitatea si moralitatea informatiilor incluse in acestea. Azura Advanced Consulting SRL nu garanteaza pentru corectitudinea si completudinea anunturilor.

Azura Advanced Consulting SRL exclude orice garantie si/sau raspundere pentru legalitatea anunturilor.

www.imobiliarus.ro nu este o entitate/institutie juridica oficiala. Datele introduse in anunturi sunt preluate din documentatia si declaratiile ofertantilor. Nu avem dreptul sau posibilitatea de a verifica aceste surse de informatii puse la dispozitie.

Utilizatorul exonereaza Azura Advanced Consulting SRL (www.imobiliarus.ro) de orice pretentii ale sale, sau ale unor terti impotriva Azura Advanced Consulting SRL (www.imobiliarus.ro), datorita incalcarii drepturilor lor de catre anuntul utilizatorului sau de orice alta utilizare a informatiilor existente pe www.imobiliarus.ro . Astfel, utilizatorul isi asuma orice obligatie / dauna / interes, inclusiv cheltuielile necesare pentru apararea drepturilor Azura Advanced Consulting SRL (www.imobiliarus.ro). Aceasta regula nu se aplica daca utilizatorul dovedeste ca nu este responsabil pentru incalcarea drepturilor.

Azura Advanced Consulting SRL va fi raspunzatoare pentru daune fata de comercianti si/sau consumatori numai daca si in masura in care Azura Advanced Consulting SRL a actionat cu intentie sau din culpa grava.

Raspunderea Azura Advanced Consulting SRL va fi limitata cantitativ la suma incasata de la Utilizator pentru prestarea serviciilor solicitate de catre acesta. Utilizatorul ia la cunostinta, intelege si isi asuma acest aspect, prin utilizarea serviciilor Azura Advanced Consulting SRL.

 

 1. Forta majora

In caz de forta majora, Azura Advanced Consulting SRL (www.imobiliarus.ro) va fi eliberata de obligatia sa de executare. Sunt considerate forta majora toate evenimentele neprevazute, precum si acele evenimente pentru ale caror efecte legate de executarea contractului nu este responsabila nici una dintre parti.

 

 1. Legea aplicabila si jurisdictie

Orice litigiu care are ca obiect acesti Termeni si Conditii va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.Avantaje & beneficii

 • Sanse maxime de vanzare in timp scurt!

  Intr-o piata imobiliara online, orice ajutor in identificarea ofertei tale de catre cumparatori este de bun-augur!

 • Costuri infime pentru un produs de mare valoare!

  Mai bine hai sa zicem COSTURI 0! Posteaza Gratuit anuntul tau imobiliar!

 • Fara semnare de contracte!

  Te sperie in general ideea de “Contract”, sau Clauzele “ascunse”? Cu noi iti vinzi imobilul fara sa semnezi nimic!

Întrebări Frecvente

 • Cat costa Serviciul de Promovare Online Imobiliarus?

  Serviciul de Postare Anunt Imobiliar Gratuit este Zero! Atat pentru Agentii Imobiliare, cat si pentru anunturile imobiliare postate direct de proprietar.

 • Ce servicii sunt incluse, mai exact, in oferta Expertului pentru un apartament?

  Expertul Imobiliarus va realiza pentru dumneavoastra: fotografii profesioniste, editarea fotografiilor, analiza documentelor de proprietate, sintetizarea datelor din documente, tehnoredactarea anuntului, postarea textului, a informatiilor si fotografiilor online pe www.imobiliarus.ro