Intrebari Frecvente

Cat costa Serviciul de Promovare Online Imobiliarus?
Comparativ cu un comision standard de 2-3% al unei agentii, este infim! Poate ajunge la 0.06 %. De exemplu, la un apartament de 50.000 euro, respectiv 235.000 lei, comisionul unei agentii, 3%, este de 7.050 lei. Tariful Imobiliarus este 150 lei!

Ce servicii sunt incluse, mai exact, in acest tarif de 150 lei pentru un apartament?
Expertul Imobiliarus va realiza pentru dumneavoastra: fotografii deosebite, editarea fotografiilor, analiza documentelor de proprietate, sintetizarea datelor din documente, tehnoredactarea anuntului, postarea textului, a informatiilor si fotografiilor online pe www.imobiliarus.ro, si pe alte site-uri de anunturi imobiliare gratuite din Romania. Ulterior postarii anuntului, serviciile expertului Imobiliarus sunt complete. In tariful initial nu sunt incluse servicii post-ofertare sau post-vanzare.

Pe cine contacteaza cumparatorul, pe mine (proprietarul)  pe Expertul Imobiliarus, sau pe agentul imobiliar?
In functie de segmentul pe care postati anuntul, cumparatorul va contacta pe:
Proprietar, daca postati in pagina de Anunturi Gratuite Proprietari
Proprietar, daca alegeti serviciul Imobiliarus
Agentul Imobiliar, daca alegeti serviciile unei agentii imobiliare.

Cat costa un anunt de vanzare imobiliara, pe fiecare din cele 3 pagini (Anunturi gratuite Proprietari, Anunturi Imobiliarus, Anunturi Agentii Imobiliare)?
In pagina Anunturi Gratuite Proprietari costul este 0. In pagina Anunturi Imobiliarus tariful porneste de la doar 150 lei. In pagina Agentii Imobiliare, costul este in functie de comisionul fiecarei agentii (orientativ 2%-3% din pretul de tranzactionare).

Cat dureaza inspectia imobilului de catre Expertul Imobiliarus?
In functie de tipul si complexitatea imobilului, vizionarea initiala poate sa dureze de la 30 de minute, pana la 1 ora si 30 de minute. In acest sens, va rugam sa va programati timpul necesar pentru o inspectie optima, in interesul dumneavoastra.

Cat dureaza de la Comanda pana la publicarea efectiva a anuntului?
Ulterior comenzii postate pe site, Expertul Imobiliarus are obligativitatea sa va contacteze in maxim 24 de ore lucratoare. Dupa realizarea inspectiei imobilului, are obligativitatea de a va transmite forma finala a anuntului, spre aprobare, in maxim 48 de ore lucratoare. Astfel, intreg procesul poate dura de la 3 zile lucratoare in sus, in functie de data vizionarii si a sedintei foto.

Cum platesc serviciile Expertului Imobiliarus?
Plata se poate realiza direct pe site, cu un card de credit sau card de debit, sau prin OP (ordin de plata, in cont bancar). Mai multe informatii “aici”.

Pot sa analizez anuntul si fotografiile inainte de postarea in mod public a acestora de catre Expertul Imobiliarus?
Da, ulterior realizarii anuntului in forma finala, vi se va transmite pe email un link cu acesta. Il puteti aproba asa cum este, sau puteti face observatii asupra sa. Observatiile dumneavoastra vor fi implementate in noua versiune a anuntului. Aveti dreptul la o singura serie de observatii, deci aveti grija sa transmiteti absolut tot ceea ce considerati necesar a se modifica in cadrul anuntului. Observatiile ulterioare se tarifeaza suplimentar cu 50 de lei / sesiune.

Am dat comanda deja pe platforma www.imobiliarus.ro pentru serviciile unui Expert Imobiliarus, si am si platit. Pot sa ma ma razgandesc, sa nu mai public anuntul?
Sigur ca da. Va puteti razgandi cu privire la apelarea serviciilor unui Expert Imobiliarus, iar banii va vor fi returnati in totalitate, in cazul in care nu s-a realizat inspectia deja. Daca inspectia este realizata, returnarea banilor devine inaccesibila. Ca beneficiu suplimentar la aceasta situatie, vi se vor transmite pe email/electronic fotografiile realizate.

Am comandat serviciile unui Expert Imobiliarus, acesta a programat inspectia, dar la vizita imobilului a refuzat sa realizeze fotografiile, motivand Instructiunile Proprietarului. De ce?
In momentul in care ati plasat comanda pe platforma www.imobiliarus.ro, ati primit pe email un set de Instructiuni cu privire la stadiul fizic si estetic al imobilului, pe care trebuie sa il indeplineasca la data vizionarii. Expertii Imobiliarus au un standard de calitate de la care nu se pot abate. In cazul in care se considera ca imobilul de marketat nu indeplineste conditiile minim necesare pentru o sedinta foto optima, Expertul Imobiliarus are dreptul de a refuza fotografierea. Totusi, va realiza analiza documentatiei, si culegerea datelor in Fisa de Inspectie, urmand ca dumneavoastra, proprietarul, sa accesati Contul Personal din platforma online, si sa reprogramati inspectia. Datorita deplasarii suplimentare, reprogramarea are un tarif de 50 de lei.

Expertul Imobiliarus care a sosit la imobil nu s-a comportat intr-un mod adecvat. Ce posibilitati am?
Comportamentul adecvat si rezultatul pozitiv este dezideratul suprem la platformei www.imobiliarus.ro, intr-o perioada in care tot mai multi asa-zisi “specialisti” inca isi au locul, din pacate, printre cei ce iau meseria in serios. In cazul in care ati avut parte de o experienta mai putin multumitoare, va rugam sa accesati pagina “Contact" si sa ne detaliati cele intamplate. In maxim 3 zile lucratoare personalul nostru specializat va va contacta in vederea gasirii unei solutii optime pentru dumneavoastra.

Cat timp este valabil anuntul meu pe www.imobiliarus.ro?
Anunturile postate in pagina Anunturi Gratuite Proprietari au un termen de valabilitate de 1 luna. Anunturile postate in pagina Anunturi Imobiliarus au valabilitate 1 an. Anunturile postate in pagina Anunturi Agentii Imobiliare au valabilitate 1 luna cele Gratuite si 6 luni cele cu plata.

Cate anunturi am voie sa postez?
Ca si proprietar / ofertant direct, aveti dreptul la maxim 2 anunturi gratuite / luna / categorie. Daca dupa 1 luna, inca mai este valabila oferta, puteti reposta anuntul/anunturile dumneavoastra.
Ca si Expert Imobiliarus, nu exista limita de anunturi lunare.
Ca si Agentie Imobiliara, se pot posta pana la 50 de anunturi gratuite lunar / categorie. Pentru anunturile cu plata, va rugam accesati pagina de Pachete Agentii Imobiliare (“aici”).

Cat de sigure sunt datele mele, pe platforma www.imobiliarus.ro?
Va asiguram de maxima noastra atentie asupra securitatii datelor! Tineti totusi cont de faptul ca acesta este un site de anunturi gratuite, care poate fi vizionat in mod public de catre oricine din lume. Astfel, va asumati intreaga responsabilitate asupra datelor inscrise / transmise. Ele pot fi preluate si utilizate de catre terti, tinand cont de aspectul “public” al informatiilor.

Am un anunt publicat in pagina Anunturi Gratuite Particulari in urma cu o zi / cateva zile, si am fost contactat de catre o Agentie Imobiliara. Ce pot sa fac?
Faptul ca ati fost contactati de catre o Agentie Imobiliara asa de repede este un lucru imbucurator. Anuntul dumneavoastra are impact, iar imobilul prezinta interes. Aveti optiunile fie sa ramaneti in continuare in pagina de Anunturi Gratuite Particulari, fie sa incepeti o colaborare cu respectiva Agentie Imobiliara, fie ambele.

Pot sa am anunturi in toate cele 3 pagini, respectiv Anunturi Gratuite Particulari, Anunturi Imobiliarus, Anunturi Agentii Imobiliare?
Da, este posibil. Astfel, va majorati sansele de vizibilitate intr-o piata deja aglomerata. Singura conditie este ca in toate anunturile sa aveti exact aceleasi informatii (pret, suprafete, finisaje, dotari, beneficii suplimentare, etc).

Am avut anuntul postat in toate cele 3 pagini (Anunturi Gratuite Particulari, Anunturi Imobiliarus, Anunturi Agentii Imobiliare), iar acum mai este vizibil doar pe Anunturi Imobiliarus. De ce?
Exista doua posibilitati: anunturile de pe paginile Anunturi Gratuite Particulari si Anunturi Agentii Imobiliare au ajuns la scadenta / data limita de postare, sau anunturile din cele trei pagini au informatii contradictorii. In acest ultim caz, tinand cont de faptul ca anunturile postate de catre Expertii Imobiliarus au cele mai detaliate informatii preluate din documente concrete, acestea primeaza si raman valabile online.

Am demarat o colaborare cu o Agentie Imobiliara (nu Expert Imobiliar) de pe site-ul www.imobiliarus.ro, care nu si-a indeplinit obligatiile contractuale si/sau morale. Ce pot face?
Colaborarea dintre ofertant / proprietar si Agentia Imobiliara este strict in responsabilitatea celor doua parti implicate, respectiv vanzatorul si agentia imobiliara. Platforma www.imobiliarus.ro isi declina in totalitate orice interes, implicare, drept sau obligatie in relatia mai sus descrisa. Intreaga responsbilitate asupra termenilor si conditiilor colaborarii revine celor doua parti contractante, respectiv vanzatorul si agentia imobiliara. Totusi, pentru a preveni aparitia cu periodicitate a acestui fel de incidente, va recomandam sa accesati pagina “Contact”, si sa ne detaliati situatia.

Am gasit anuntul meu pe mai multe site-uri de anunturi imobiliare gratuite. Eu nu am solicitat in mod concret postarea pe aceste site-uri. De ce este acolo?
Exista doua posibilitati cu privire la cele descrise: site-ul respectiv a preluat anuntul dumneavoastra de pe alte site-uri (de exemplu www.imobiliarus.ro) fara sa anunte – il puteti lasa acolo, sau puteti lua legatura cu administratorii site-ului de anunturi imobiliare gratuite sa il stearga; sau, Expertul Imobiliarus a postat in mod direct anuntul. Tinand cont de dinamica segmentului de marketing imobiliar online, specialistii nostri incearca in mod constant sa va aduca maxim de beneficii, respectiv o vanzare/inchirere rapida, si la cel mai bun pret pentru dumneavoastra. In acest sens, ei pot demara colaborari cu diverse site-uri, societati, prestatori de servicii, ziare, etc. pentru a va asigura de un impact major al anuntului imediat dupa postarea sa in mod public pe www.imobiliarus.ro .

Am beneficiat de serviciile unui Expert Imobiliarus in urma cu 1 an. Imobilul nu s-a vandut intre timp, si doresc repostarea anuntului. Se poate realiza?
Da, putem reactiva anuntul, in cazul in care sedinta foto nu este mai veche de 1 an, in mod gratuit (pana la termenul la care inspectia implineste 1 an). In cazul in care s-a depasit 1 an, aveti placerea de a va reintalni cu un Expert Imobiliarus la imobilul in cauza, pentru a actualiza in mod concret si la fata locului absolut toate informatiile. In acest ultim caz, tariful este redus cu 30%.

Sunt foarte multumit de serviciile unui Expert Imobiliarus, si de beneficiile asociate platformei www.imobiliarus.ro . Cum pot transmite multumirile mele?
Ne bucuram sa auzim acestea! Va rugam sa accesati pagina de Contact "aici" si sa lasati un review cu privire la Expertul Imobiliar care v-a ajutat, si la experienta generala cu platforma noastra online de anunturi imobiliare gratuite. Va MULTUMIM!

Avantaje & beneficii

 • Sanse maxime de vanzare in timp scurt!

  Intr-o piata imobiliara online, orice ajutor in identificarea ofertei tale de catre cumparatori este de bun-augur!

 • Costuri infime pentru un produs de mare valoare!

  Mai bine hai sa zicem COSTURI 0! Posteaza Gratuit anuntul tau imobiliar!

 • Fara semnare de contracte!

  Te sperie in general ideea de “Contract”, sau Clauzele “ascunse”? Cu noi iti vinzi imobilul fara sa semnezi nimic!

Întrebări Frecvente

 • Cat costa Serviciul de Promovare Online Imobiliarus?

  Serviciul de Postare Anunt Imobiliar Gratuit este Zero! Atat pentru Agentii Imobiliare, cat si pentru anunturile imobiliare postate direct de proprietar.

 • Ce servicii sunt incluse, mai exact, in oferta Expertului pentru un apartament?

  Expertul Imobiliarus va realiza pentru dumneavoastra: fotografii profesioniste, editarea fotografiilor, analiza documentelor de proprietate, sintetizarea datelor din documente, tehnoredactarea anuntului, postarea textului, a informatiilor si fotografiilor online pe www.imobiliarus.ro