Vila Spatioasa cu 4 Camere, Ideal Noi Inceputuri, Grozavesti

299500 €
Categorie: Vanzare
Tip: Casa

Data inregistrarii: 2021-03-26 00:02:35

Scurta descriere

"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.
Vă propunem spre vânzare vilă cu 4 camere și curte în zona Grozăvești, cu design deosebit, la cheie, aflată intr-o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului – perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris.
Vila dispune de 4 camere, finisată după standarde înalte de calitate, vine complet mobilată si utilată cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, așa că ia-ți hainele și vino în noul tău ACASĂ. Veți găsi aici camere cu pat de mijloc și canapea extensiblă, 2 băi-ambele cu cadă și o bucătărie mobilată și utilată. Vila este dispusă pe parter și 1 etaj, spațioasă, având o suprafață totală de 160mp, perfectă pentru serile liniștite în familie, departe de grijile cotidiene, dar și pentru conceptul de Work from Home prea bine întâlnit în această perioadă. Totodată, suprafața curții este de 100mp, potrivită pentru un mic dejun ori o cafea savurată dimineața, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afară, stai liniștit, vila dispune de centrală proprie și aer condiționat.
Știm de problema traficului pe care toți îl înfruntăm zilnic, așa că ne-am ocupat și de asta. Vila dispune și de un garaj unde încap 2 mașini și este menit să vă scape de o grijă în plus, astfel atunci când ajungeți acasă, așa cum v-am promis, veți lăsa deoparte probleme și vă veți bucura în totalitate de timpul petrecut alături de cei dragi.
Zona dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun(metrou Grozăvești la 3 minute, STB 601, 105 la 2 minute, stația de tramvai 1, 11, 35 la 3 minute), școli(UPB la 2 minute, Facultatea de Filosofie, Universitatea Ecologică, Facultatea de Drept și UMF Carol Davila la un maximum de 7 minute cu mașina), parcuri(Parcul Politehnicii la doar un pas, dar și Parcul Grozăvești și Grădina Botanică la 10 minute, ideal pentru plimbarea de seară), hipermarketuri (magazin La Doi Pași, Carrefour Orhideea), și restaurante(A'luat Pizza, Shorley, Pui de Urs la 2 minute, dar și restaurantele din incinta Carrefour Orhideea). Zonă liniștită cu trafic redus, ferită de aglomerația urbană prea bine cunoscută.
Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei vile, pregatit pentru a deveni caminul dvs.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dvs.


Caracteristici

 • Suprafata utila: 160 mp
 • Suprafata construita: 192 mp
 • Numar camere: 4
 • Numar bucatarii: 1
 • Numar bai: 2
 • Numar dormitoare: 3
 • Numar balcoane: 0
 • An constructie: 2003
 • Structura rezistenta: Cărămidă
 • Numar locuri de parcare: 2
 • Suprafata teren: 200 mp
 • Stare imobil: Ultrafinisat
 • Amprenta la sol: 96 mp