Vila moderna cu 3 apartamente, cartierul Functionarilor, teren 504 mp

235000 €
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Arad Arad

Data inregistrarii: 2021-02-26 11:41:22

Scurta descriere

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o vilă modernă, construită în anul 2008, pe două niveluri, cu un teren de 504 mp și o curte interioară frumos amenajată. Vila cuprinde 8 camere, trei bucătării, trei băi, două terase și două garaje.
Imobilul are o suprafață construită de 367 mp și se compune din 3 apartamente astfel:
- la parter se alfă un apartament cu două camere ce comunică între ele, cu vedere la stradă, o sufragerie de tip open space cu bucătăria, baie, cămară de alimente şi o debara;
- tot la parter se găseşte al doilea apartament, care se compune din două dormitoare decomandate, baie şi hol;
- în continuare avem o bucatărie de vară spaţioasă;
- la etaj găsim cel de-al treilea apartament, modern amenajat, care se compune din sufragerie frumoasă şi spaţioasă, două dormitoare, bucătărie, baie, dressing hol şi o terasă.
Vila mai dispune de două locuri de parcare acoperite (garaje), iar deasupra lor se află o sală mare cu ieşire pe terasă. Acoperişul casei este cu şindrilă de tip norvegian.
Casa este luminoasă, cu orientare spre sud, are toate utilităţile, încălzire separată cu centrală pe gaz în fiecare apartament, curent trifazic, iar întreţinerea necesită cheltuieli foarte mici.
Imobilul se vinde mobilat şi utilat, exact așa cum apare în fotografii.
Cartierul Funcţionarilor este cel mai căutat cartier de case deoarece se află aproape de toate punctele de interes ale oraşului: şcoli, grădiniţe, magazinele Kaufland si Lidl, hoteluri, Spitalul Judeţean etc.
Acest imobil este pretabil atât ca locuinţă ce poate găzdui mai multe familii, cât şi ca investiţie, se poate închiria în regim hotelier sau ambele.
Preţ: 235.000 euro, negociabil.
COMISION 0%
Agent exclusiv Golden Real Estate.


Caracteristici

  • Suprafata utila: 300 mp
  • Suprafata construita: 367 mp
  • Numar camere: 8
  • Numar bai: 3
  • An constructie: 2008
  • Suprafata teren: 504 mp
  • Stare imobil: Nou