Vila Minis, la poalele dealului, finalizata in anul 2010, P+M

145000 €
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Minis Arad

Data inregistrarii: 2020-11-12 08:47:41

Scurta descriere

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă amenajată modern, poziționată pe o stradă centrală, în localitatea Miniș, în spatele Liceului Horticol, paralelă cu „Drumul Vinului”. Imobilul are 2 nivele, parter și mansardă și o suprafață totală construită de 236 mp, respectiv o suprafață utilă de 190 mp.
Accesul la parter se face printr-un hol generos și este compartimentat astfel: o sufragerie de 45 mp, o cameră cu destinația birou, o cameră pentru servit masa, o baie, o bucătărie mare, o debara, o terasă cu vedere spre exterior și o cameră tehnică unde se găsește ansamblul de încălzire ecologică geotermală care deservește confortul termic cu o încălzire în pardoseală
Accesul la mansardă se face printr-un hol care deservește cele 3 dormitoare și dispune de un balcon generos de 35 mp, orientat spre grădină și o baie.
Locuința mai are în componență o curte în care se găsește o clădire renovată compusă dintr-o cameră, bucătărie și pivniță; suprafața constrită a acestei clădiri este de 55 mp, iar cea utilă de 41 mp.
În imediata apropiere, se află o bucătărie de vară și o terasă acoperită, renovată pentru a păstra tradiția autentică specifică zonei, cu o masă din lemn masiv. Suprafața construită a acesteia este de 58 mp, iar ce a utilă de 43 mp.
În fața vilei se află un garaj dublu semideschis de 44 mp, construit din cărămidă și o grădină de 2269 mp, cu un gazon întreținut și câțiva pomi fructiferi și ornamentali.
Vila are atât la exterior, cât și la interior, tâmplârie din lemn cu sticlă termopan și este amenajată cu mobilier, gresie și parchet din lemn masiv cu influențe rustice care păstrează arhitectura tradițională românească. Construcția este în totalitate din cărămidă phorotherm și este finisată cu materiale de calitate. Ea nu necesită renovări, neavând igrasie sau probleme la acoperiș.
Proprietatea se află pe o stradă asfaltată, având un front stradal larg de 50 mp, accesul în curtea locuinței realizându-se pe 2 fronturi (străzi diferite).
Această proprietate se adresează celor care își doresc să locuiască departe de aglomerație și agitația urbană. Totodată, ea poate fi folosită drept casă de vacanță sau pentru dezvoltarea unei afaceri în agroturism, având în vedere distanța de 5 km față de lacul Ghioroc și 23 km față de municipiul Arad.

Preț: 145.000, negociabil.
Comision 0%
Agent exclusiv Golden Real Estate.


Caracteristici

  • Suprafata utila: 190 mp
  • Suprafata construita: 236 mp
  • Numar camere: 6
  • Numar bai: 2
  • An constructie: 2010
  • Suprafata teren: 2269 mp
  • Front stradal: 20 m
  • Stare imobil: Bună
  • Amprenta la sol: 236 mp