Vila finalizata in anul 2003, P+E+M, Ghioroc-Valea Domneasca

60000 €
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Ghioroc Arad

Data inregistrarii: 2020-11-13 14:07:47

Scurta descriere

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă amenajată modern, din cărămidă, poziționată pe Valea Domnească, în localitatea Ghioroc, situată la 200 m de centrul comunei și la 800 m de lacul Ghioroc.
Locuința are o suprafață construită de 150 mp, utilă de 125 mp, teren cu o suprafață totală de 550 mp și este construită pe 3 nivele: parter, etaj și mansardă.
La parterul locuinței se află o sufragerie cu un spațiu generos, o baie, o bucătărie mare, o debara și un spațiu tehnic unde se află centrala de încălzire pe lemne.
La etaj, accesul se face atât printr-o scară interioară, cât și pe o scară exterioară de unde se intră într-un hol mare care deservește cele 2 dormitoare, o baie cu duș și un dressing.
Mansarda reprezintă un spațiu deschis de 50 mp cu ieșire la un balcon generos ce oferă o panoramă de ansamblu asupra localității. În spatele locuinței, în partea dinspre grădină, se află o terasă orientată spre răsărit cu o priveliște frumoasă spre grădina cu gazon și pomi fructiferi.
Casa a fost finalizată în anul 2003, are pereți groși din cărămidă, iar încăperile sunt prevăzute cu gresie, faianță și parchet laminat de calitate, încălzire centrală cu calorifere și instalație de cupru și nu necesită renovări, neavând igrasie sau probleme la acoperiș. De asemenea, proprietatea are toate utilitățile existente în zonă: rețea de apă–canal și energie electrică.
Proprietatea se află pe o stradă asfaltată, având un front stradal de 12 ml, accesul în curtea locuinței realizându-se pe 2 fronturi (străzi diferite).
Această proprietate se adresează celor care își doresc să locuiască departe de aglomerație și agitația urbană. Totodată, ea poate fi folosită drept casă de vacanță sau pentru dezvoltarea unei afaceri în agroturism, având în vedere apropierea de lacul Ghioroc și 17 km față de municipiul Arad.

Preț: 60.000 euro, negociabil.
COMISION 0%
Agent exclusiv Golden Real Estate.


Caracteristici

  • Suprafata utila: 125 mp
  • Suprafata construita: 150 mp
  • Numar camere: 5
  • Numar bai: 2
  • An constructie: 2003
  • Suprafata teren: 550 mp
  • Front stradal: 12 m
  • Stare imobil: Bună
  • Amprenta la sol: 150 mp