Casa cu spatiu comercial stradal, localitatea Neudorf, 1250 mp

62500 €
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Neudorf Arad

Data inregistrarii: 2021-02-23 11:33:01

Scurta descriere

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă poziționată central în localitatea Neudorf, pe DJ 572, cu o suprafață construită de 390 mp, o suprafață utilă de 350 mp și un front stradal de 35 ml.
Proprietatea are în față o parcare cu gazon, cu o suprafață de 1000 mp și este împărțită astfel: partea din față reprezintă un spațiu comercial - o fostă pizzerie și cofetărie, actualmente magazin de mobilier second hand, cu o sală de 60 mp utili, 3 camere mari și o baie compartimentată pentru femei și bărbați, spațiul comercial având 170 mp utili.
În spatele acestui spațiu, se află locuința propriu-zisă, compusă din 4 camere, trei băi, două bucătării, o terasă și o pivniță în suprafață de 30 mp, cu boltă din piatră de codru.
Clădirea a fost renovată, se vinde complet mobilată și utilată și necesită doar mici reparații. Este construită în totalitate din cărămidă, prevăzută la exterior cu tâmplărie termopan, uși de lemn la interior, gresie și faianță în băi și bucătărie, iar camerele dispun de pardoseală din parchet laminat și încălzire centrală pe combustibil solid cu 14 calorifere.
Imobilul are toate utilitățile existente la nivel local, respectiv rețea de apă plus o fântână cu apă potabilă și hidrofor, curent trifazic și două fose septice.
Accesul în podul imobilului se face din interior, pe o scară solidă, planșeul este dublu, fiind izolat cu covor de vată minerală, fereastră Velux, tâmplărie solidă și acoperiș fără probleme, fapt pentru care poate fi cu ușurință mansardabil.
Suprafața totală a proprietății este de 1250 mp, iar pe lângă imobil se mai află un depozit de lemne acoperit, curte și grădină.
Această proprietate se poate folosi atât ca spațiu comercial, inclusiv posibilitatea de a deschide o pensiune agroturistică, cât și ca reședință având în vedere distanța de 20 km față de municipiul Arad, respectiv 45 de km față de municipiul Timișoara.

Preț: 62.500, negociabil.
COMISON 0%
Agent exclusiv Golden Real Estate.


Caracteristici

  • Suprafata utila: 350 mp
  • Suprafata construita: 390 mp
  • Numar camere: 2
  • An constructie: 1980
  • Suprafata teren: 1250 mp
  • Stare imobil: Bună