De închiriat spațiu comercial, Complexul Comercial Slava!

8,50 Euro
Categorie: Inchiriere
Zona: Pitesti Arges

Data inregistrarii: 2021-02-23 10:51:42

Scurta descriere

Agenția Azura Imobiliare Pitești vă oferă spre închiriere spațiu comercial amplasat în incinta complexului comercial Slava din Pitești.


 Spațiul are o suprafață utilă de 1200 mp (P+1) și dispune de o vitrină de 30 m. este parțial compartimentat și se va putea amenaja în dependență de cerințele viitorului chiriaș. Imobilul se află într-un amplu proces de modernizare atât interior cât și exterior, și va fi predat chiriașului racordat la toate utilitățile (apă, curent, gaz, canal), totodată spațiul va beneficia de centrală termică proprie, grupuri sanitare și un sistem modern de aer condiționat. Un alt beneficiu al acestei proprietăți este și parcarea proprie cu o suprafață generoasă (1000 mp) care va avea dublă deschidere pentru fluidizarea traficului, iar în preajma spațiului vor fi create zone de odihnă și relaxare cu băncuțe și multă verdeață. Proprietatea este amplasată strategic în imediata apropiere a unui important nod rutier a județului și cu un vad comercial destul de mare.


Dat fiind faptul că pe teritoriul complexului comercial deja își desfășoară activitatea mai multe magazine viitorul chiriaș va avea ca bonus o clientelă bine formată.


Spațiul ar fi pretabil pentru magazin, showroom, alte activități și ar fi ideal pentru o investiție pe termen lung.