UNIC! Casă în zona Exclusivista Pitesti !

174900 Eur
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Pitesti Arges

Data inregistrarii: 2021-01-22 12:40:09

Scurta descriere

De Vanzare Casa Parter cu Teren de 406 mp, in apropiere de Expo Parc, intr-o zona foarte linistita, relaxata si primitoare. Locatie excelenta atat pentru o familie, cat si pentru a crea un birou, cabinet medical sau chiar un salon de Styling. Proprietatea poate sa fie renovata, fiind ideala ca proiect de investitii pe termen lung. Casa are doua camere ce pot fi utilizate ca dormitoare, living (sufragerie), bucatarie, baie, o camera utilizata drept magazie si o curte libera cu o suprafata de peste 200 mp. Camerele au caracteristici originale cu finisaje clasice. Incalzirea se realizeaza atat cu sistem centralizat (centrala termica proprie) cat si cu Sobe de Teracota. In zona sunt servicii si dotarile edilitare de toate genurile si acest lucru face ca proprietatea respectiva sa fie una foarte speciala, de aceea subliniem cateva dintre ele:


- Expo Parc in apropiere, cu frumoasele flori si verdele care ne incanta in perioada calda a anului, unde exista locuri de joaca pentru copii si frumoasele alei pentru a ne putea plimba in liniste si siguranta (daca doriti achizitia pentru rezidential).


- Hotelul Ramada, care ne poate pune la dispozitie toate serviciile de 4 stele de care dispune, dintre care amintim urmatoarele: sala de fitnnes, spa, caffe bar, cofetarie, restaurant etc. (daca doriti achizitia pentru bussines)


- foarte aproape de Scoala, Spitalul Muntenia, Farmacii, Magazine alimentare etc... toate acestea sunt pozitionate la distanta foarte mica si astfel putem merge pe jos fara sa fim stresati ca nu gasim un loc de parcare.


Imobilul este disponibil imediat si de aceea va incurajam sa ne contactati pentru a va oferii orice informatie de care aveti nevoie, noi vom fi bucurosi sa va ajutam in a alege cea mai buna locatie pentru dumneavoastra!


Sunati acum si stabiliti o intalnire! este Gratuit!