Apartament 3 Camere, Extercitiu, Comision 0% Cumparator !

62500 Eur
Categorie: Vanzare
Zona: Pitesti Arges

Data inregistrarii: 2021-01-15 15:11:38

Scurta descriere

De Vanzare In Exclusivitate, deci Comision 0% Cumparator Apartament 3 Camere in zona Exercitiu, la o distanta foarte mica de scoli, gradinite, magazine, farmacii etc. Foarte aproape sunt parcuri si spatii verzi unde va puteti plimba in liniste copiii.


Apartamentul necesita renovare, fiind o oportunitate pentru cumparator sa-si amenajeze locuinta dupa propriile sale gusturi. Stim cu totii cat de pretentioase sunt doamnele, astfel oferim posibilitatea sa isi aleaga culoarea si nuanta pe care si-o doreste pentru a decora imobilul, cu faianta, gresia, lavabila potrivita pentru gusturile sale.


Fiind un Apartament Confort 1 decomandat, ne putem bucura de un spatiu generos in care sa ne desfasuram zi de zi: Sufrageria, 2 dormitoare, 2 Grupuri Sanitate (Bai), 1 Bucatarie, 1 Debara si Holul formeaza spatiul imobilului de 64 mp utili. Zona se bucura de linistea necesara de care avem nevoie cand ajungem seara acasa de la serviciu si nu se aude zgomotul facut de autoturisme in trafic, fiind pozitionat cu vederea spre Rasarit. Apartamentul este disponibil imediat si de aceea va sugeram sa va grabiti in a ne contacta, Zona Exerctiu este o zona foarte apreciata si cautata in Pitesti si noi suntem bucurosi in a va ajuta sa faceti alegerea dorita si cea mai buna pentru dumneavoastra.


Vreti sa platiti in plus? Haideti la noi, unde beneficiati de Comision 0% CUMPARATOR!