Vila Moderna I 5 Camere I Baneasa

1600 €
Categorie: Inchiriere
Tip: Casa

Data inregistrarii: 2020-12-17 13:17:31

Scurta descriere

"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.
Vă propunem spre închiriere vilă în zona Băneasa, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului – perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris.
Vila dispune de 5 camere, finisată după standarde înalte de calitate, vine complet mobilată si utilată cu obiecte de mobilier atent alese, îmbinând stilul modern si confortul, așa că ia-ți hainele și vino în noul tău ACASĂ. Veți găsi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensiblă, baie - cabină de duș/cadă și o bucătărie mobilată și utilată. Vila este spațioasă, având o suprafață totală de 320 mp, perfect pentru serile liniștite în familie, departe de grijile cotidiene, dar și pentru conceptul de Work from Home prea bine întâlnit în această perioadă. Oricare ar fi temperatura de afară, stai liniștit, vila dispune de sistem de centrală proprie și aer condiționat.
Se spune despre frumusețea naturii că este egalată numai de frumusețea sufletului. Așadar, caracteristicile viitorului proprietar al acestei curți sunt clare. În această perioadă am realizat cu toții cât de importantă este legătura omului cu natura, astfel casa la curte va ofera libertatea si linistea de care aveti nevoie. Aici este locul dumneavoastra! Însumând o suprafață de 450 , în curte veți putea avea propriul refugiu, unde indiferent de anotimp aceasta va oferi un beneficiu – vă puteți bronza ori bălaci vara în piscină, toamna puteți admira frunzele arămii, iar pe timp de iarnă, carei familii nu i-ar plăcea să-și surprindă copiii cu un om de zapadă?
Știm de problema traficului pe care toți îl înfruntăm zilnic, așa că ne-am ocupat și de asta.Locul de parcare atribuit proprietății este menit să vă scape de o grijă în plus, astfel atunci când ajungeți acasă, așa cum v-am promis, veți lăsa deoparte probleme și vă veți bucura în totalitate de timpul petrecut alături de cei dragi.
Zona dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun, grădinițe, școli, parcuri(Parc Herăstrău, Parc Kiseleff, Parcul Bordei), hipermarketuri ( atat magazine stradale, Mega Image), și restaurante (Nuba Cafe, E3 by Entourage, Osho, Biutiful By The Lake, Casa di David, Trattoria il Calcio). Zonă liniștită cu trafic redus, ferită de aglomerația urbană prea bine cunoscută.
Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregătit pentru a deveni căminul dvs.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dvs.


Caracteristici

 • Suprafata utila: 320 mp
 • Suprafata construita: 370 mp
 • Numar camere: 5
 • Numar bucatarii: 1
 • Numar bai: 4
 • Numar dormitoare: 3
 • Numar balcoane: 0
 • An constructie: 2010
 • Structura rezistenta: Beton
 • Numar locuri de parcare: 2
 • Suprafata teren: 450 mp
 • Stare imobil: Finisat modern
 • Amprenta la sol: 0 mp