Teren 404 MP I Cotroceni I Perfect Investitie

639500 €
Categorie: Vanzare
Tip: Teren

Data inregistrarii: 2020-12-29 11:59:37

Scurta descriere

Experiența în imobiliare ne-a arătat in decursul anilor faptul că cea mai bună investiție de pe Pământ este pământul. Mark Twain spunea : "Cumpărați pământ, nu îl vor mai putea reproduce".
Avem plăcerea de a vă oferi spre vânzare teren generos, perfect pentru o investiție în zona Cotroceni, -o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului – perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris. Cartierul rezidențial oferă accesul facil pentru zone de promenadă în imediata vecinătate a Palatului Parlamentului, a ceainăriilor bogat ornamentate, dar și a curților romantice recunoscute pentru flora exotică din vasta Gradină Botanică din București.
Terenul insumează 404 mp, are un front stradal de 11.5 și beneficiază de toate utilitățile necesare(apa curenta, canalizare, energie electrica si gaz). Din punct de vedere urbanistic, amplasamentul are un coeficient de utilizare a terenului CUT 1.8 și un procent de ocupare a terenului POT 60%.
Se spune despre frumusețea naturii că este egalată numai de frumusețea sufletului. Așadar, caracteristicile viitorului proprietar al acestei curți sunt clare. În această perioadă am realizat cu toții cât de importantă este legătura omului cu natura, astfel casa ori blocul ce dispune de curte va ofera libertatea si linistea de care aveti nevoie. Aici este locul dumneavoastra! , în curte veți putea avea propriul refugiu, unde indiferent de anotimp aceasta va oferi un beneficiu – vă puteți bronza ori bălaci vara în piscină, toamna puteți admira frunzele arămii, iar pe timp de iarnă, carei familii nu i-ar plăcea să-și surprindă copiii cu un om de zapadă? Totodată, primăvara veți asista la o renaștere, cea a naturii, fiind un moment prielnic pentru a vă stabili idealurile pentru anul ce urmează.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună oportunitate pentru dvs.


Caracteristici

  • Suprafata teren: 404 mp
  • Front stradal: 11.5 m
  • Tip teren: Construcții
  • Clasificare teren: Intravilan
  • Constructie aprobata: da
  • Pud aprobat: da
  • Certificat urbanism: da