Teren Intravilan in Zona Padurea Baneasa

70000 €
Categorie: Vanzare
Tip: Teren

Data inregistrarii: 2020-12-29 16:17:16

Scurta descriere

Dacă îți surâde ideea de a îți construi singur noua casă sau pur și simplu nu ai găsit ceea ce îți dorești până acum, venim cu o ofertă pentru tine!
PyfRealEstate vă propune un teren cu o suprafață de 728mp, ideal pentru noi începuturi! Acesta se află în zona Padurea Baneasa, , zona fiind una liniștită, ferită de aglomerația și agitația urbană. Avantajul acestei locații este dat de faptul că oferă liniștea unei locuințe din afara capitalei, însă fără a renunța la confort, beneficiind de toate utilitățile și acces facil către magazine, centre comerciale, restaurante, grădinițe și școli, dar și către centrul Bucureștiului.
Terenul nu are pe suprafața sa nicio construcție, este exact după cum se vede și în poze și nu are calcan. Terenul poate găzdui cu ușurință o casă P+2 pretabilă reședință, ideală pentru a construi un cămin modern, o oază de liniște pentru tine și familia ta.
Terenul este liber de sarcini, disponibil imediat pentru vânzare!
Dacă considerați că această proprietate are potențialul de a deveni noul spațiu de relaxare, căminul călduros pe care îl căutați, sunați la numărul de telefon afișat și mergem la vizionare!


Caracteristici

  • Suprafata construita: 0 mp
  • Suprafata teren: 568 mp
  • Front stradal: 21 m
  • Tip teren: Construcții
  • Clasificare teren: Intravilan