COMISION 0% Casă Moderna 5 Camere, Zona Prundu Valea Geamana

145000 Eur
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Pitesti Arges

Data inregistrarii: 2020-12-26 14:56:59

Scurta descriere

Stii ce se intampla atunci cand aduni: Un dezvoltator local cu reputatie excelenta, O casa deosebita pe un proiect ce a fost validat de trecerea timpului si zeci de clienti super-multumiti, O echipa de agenti imobiliari profesionisti, Comision 0%?


SIMPLU! Ai de castigat din orice unghi privesti!


 


De Vanzare Casa de Familie cu 5 Camere (living, dressing mare, 3 dorrmitoare), Stil Mediteranean in Zona Rezidentiala Prundu Valea Geamana, avand Comision 0 % la Cumparator.


Suprafata Construita desfasurata este de 170 mp, amprenta la sol de 85 mp , suprafata utila de 130 mp si o deschidere la strada de 16 m, astffel va puteti bucura de un spatiu suficient pentru dumneavoastra si familie. Camerele sunt compartimentate practic, geamuri tripan cu ferestre mari, panoramice, permitandu-va sa va bucurati din plin de lumina soarelui. Locuinta este realizata cu finisaje moderne la alegere (gresie, faianta, parchet) de o calitate superioara. Pentru casele care nu sunt finalizate exista posibilitatea de a alege culorile, designul sau dotarile preferate.


Casa are centrala proprie pe gaz cu incalzire in pardoseala, sistem trasat prin pereti pentru Supraveghere Video si Alarma.


Doriti mai multe detalii? Sau o vizionare? Sunati acum!


 


* fotografii cu titlu informativ; casele sunt realizate pe proiect "standard"; este posibil ca exact casa prezentata sa fie vanduta la momentul la care dumneavoastra sunati; va invitam sa vizitati cartierul rezidential pentru a va alege concret casa dorita.


 


Prezentare video:


 


https://www.youtube.com/watch?v=yyT1Tfm4c4Q&feature=emb_title


 


Detalii complete aici:


 


https://www.remax.ro/anunt/58479/comision-0-casa-moderna-5-camere-zona-prundu-valea-geamana