De Vanzare Casă / Vilă Duplex in Zona Prundu Mic

53000 Eur
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Pitesti Arges

Data inregistrarii: 2020-12-23 12:57:12

Scurta descriere

De Vanzare in Reprezentare Exclusiva, Comision 0% Cumparator, Casa/Duplex in zona Prundu Mic.


 


Imagineaza-ti! O casa numai a ta, cu teren, cu terasa, cu acces rapid si facil, cu intimitate si totusi in comunitate. O casa decorata si finisata asa cum vrei. Iata ideile principale ale povestii noastre:


 


Primul nivel al casei este format din Hol, Casa Scarii, Bucatarie, Baie si Living cu iesire direct intr-o terasa spatioasa, linistita si intima, pozitionata fiind inspre curtea interioara, fara ochi straini atintiti catre tine.


Holul si Casa Scarii de 12 mp pot fi eficientizate usor pentru diverse lucruri utile in orice casa de locuit. Le poti decora Feng-Shui pentru buna-dispozitie, sau le poti organiza pentru depozitare maxima.


La etaj te imbie la somn sau relaxare doua dormitoare spatioase de 17 mp, un grup sanitar (baie) si un Hol de 12 mp. Unul dintre dormitoare dispune si de balcon/terasa proprie. Poate vrei sa inspiri aerul racoros al diminetii...


Desi Duplex, arhitectura si compartimentarea va permit sa beneficiati de intimitatea si linistea unei case single, alipirea celor doua apartamente fiind realizata pe peretele dinspre casa scarii, dormitoarele si livingul fiind pozitionate in mod ingenios catre extremitati.


Imobilul se poate vinde in stadiul actual (la rosu + tamplarie+acoperis), oferind posibilitatea viitorului proprietar sa amenajeze interiorul dupa propriile sale gusturi.


De aici incolo, tu scrii povestea. Suna-ne sa te ajutam cu mai multe informatii. Este Gratuit, pentru ca avem Comision 0% la Cumparator!


 


Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=BUshEyvIDHw&feature=emb_title


 


Detalii complete aici: https://www.remax.ro/anunt/51483/de-vanzare-casa-vila-duplex-in-zona-prundu-mic