Comision 0% Cumparator, Casă Zona Stadion Pitesti

79500 Euro
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Pitesti Arges

Data inregistrarii: 2021-02-03 15:32:13

Scurta descriere

De Vanzare prin Reprezentare Exclusiva, Comision 0% Cumparator !


Casa tip Vila in Pitesti, P+1+Pod, Strada Izvorului (zona Stadionul Nicolae Dobrin). O zona foarte linistita, cu mult spatiu verde, la doar 1 km de Lidl Exercitiu si 1,5 km de Scoala Generala Nr. 2 Ion Minulescu.


Suprafata construita desfasurata a imobilului este de 104 mp, plus terasa parter de 9 mp si balcon dormitor de 3,5 mp.


Casa este compusa din living, bucatarie, grup sanitar la parter, doua dormitoare si baie la etaj. Podul este pe toata suprafata constructiei, are suprafata de aproximativ 50 mp, fiind foarte spatios, cu scara retractabila, astfel oferind posibilitatea de a depozita diverse obiecte si lucruri necesare unei locuinte de familie. Casa nu este finisata in interior deoarece se doreste a oferi posibilitatea viitorului proprietar de a-si amenaja totul dupa propriile gusturi.


Constructia este din caramida Porotherm, izolata la exterior cu Polistiren EPS80, ferestre termopan 6 camere Extruplast, usa intrare cu pui, acoperis Dia Delmar.


Casa are bransament la apa, canal, curent electric 380 V trifazat, putere 15 kw. Suprafata terenului este de 400 mp.


Casa se vinde "la gri", exact cum se vede in fotografii. Valoarea excede Pretul ! Sunati si  stabiliti o vizionare cat  mai repede, noi vom fi bucurosi  sa va ajutam cu toate informatiile de care aveti nevoie. Nu uitati un aspect important, Comision 0% Cumparator !


 


Prezentare exterior Video: https://www.youtube.com/watch?v=XPyBRgofJT8


 


Tur virtual (fotografii 360 grade): https://poly.google.com/view/cUgtmN9psrY