Comision 0% Cumparator, Teren Bradu / Geamana

270000 Eur
Categorie: Vanzare
Tip: Teren
Zona: Pitesti Arges

Data inregistrarii: 2020-12-16 17:46:46

Scurta descriere

De Vanzare In Sistem de Reprezentare Exclusiva si Comision 0% Cumparator, Teren Extravilan in suprafata de17.102 mp, in Comuna Bradu, Sat Geamana, dar care se poate transforrma in Intravilan, deoarece s-a facut deja acest lucru cu terenuri similare din vecinatatea acestuia. Accesul la Teren se face atat din soseaua principala a localitatii, strada Ciresului, cat si dinspre DN 65B, zona Fan Curier sau Pasarela (dinspre Auchan Bradu). Zona poate fi considerata Mixta, putandu-se construi Rezidential, Industrial, Logistic si Comercial. Se doreste Vanzarea ca Parcela Intreaga la Pretul Afisat.
Terenul Reprezinta o Adevarata Oportunitate de Investitie prin prisma Pretului, a Documentatiei Existente si Localizarii foarte aproape de Orasul Pitesti, avand un acces facil Rutier. Forma Trapezoidala a Terenului, aproximativ regulat, ofera o deschidere de aproximativ 330 m liniari la drumul public (pe 3 laturi), ceea ce constituie un imens avantaj pentru potentialul cumparator.
Doriti mai multe Informatii ? Nimic mai usor, apelati cu incredere la serviciile noaste si vom fi bucurosi sa va ajutam in a alege cea mai buna oportunitate pentru dumneavoastra !


Detalii complete aici:


https://www.remax.ro/anunt/57067/comision-0-cumparator-teren-bradu-geamana