Teren ideal Rezidential, Bucurestii Noi Laminorului

127500 €
Categorie: Vanzare
Tip: Teren

Data inregistrarii: 2020-11-03 11:41:08

Scurta descriere

Dacă îți surâde ideea de a îți construi singur noua casă sau pur și simplu nu ai găsit ceea ce îți dorești până acum, venim cu o ofertă pentru tine!
PyfRealEstate vă propune un teren cu o suprafață de 241mp, ideal pentru noi începuturi! Acesta se află în zona Bucureștii Noi, în apropierea metroului Laminorului și a magazinului Cris-Tim, zona fiind una liniștită, ferită de aglomerația și agitația urbană. Avantajul acestei locații este dat de faptul că oferă liniștea unei locuințe din afara capitalei, însă fără a renunța la confort, beneficiind de toate utilitățile și acces facil către magazine, centre comerciale, restaurante, grădinițe și școli, dar și către centrul Bucureștiului.
Terenul are pe suprafața sa o construcție de 86mp care poate fi renovată sau dărâmată, este foarte bine delimitat și nu are calcan. Având indicatorii urbanistici CUT 1.3 și POT 45%, terenul poate găzdui cu ușurință o casă P+2 pretabilă reședință, ideală pentru a construi un cămin modern, o oază de liniște pentru tine și familia ta.
Terenul este liber de sarcini, disponibil imediat pentru vânzare!
Prețul este negociabil.
Dacă considerați că această proprietate are potențialul de a deveni noul spațiu de relaxare, căminul călduros pe care îl căutați, sunați la numărul de telefon afișat și mergem la vizionare!


Caracteristici

  • Suprafata construita: 86 mp
  • Suprafata teren: 241 mp
  • Front stradal: 8 m
  • Tip teren: Construcții
  • Clasificare teren: Intravilan
  • Certificat urbanism: da