COMISION 0% - OCAZIE Casa Lux, zona Exclusivista, Pitesti Gavana 3

250000 Ron
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Pitesti Arges

Data inregistrarii: 2021-01-15 17:28:28

Scurta descriere

Reprezentare Exclusiva, COMISION 0% de la cumparator!

Mult "verde". Mult teren. Mult spatiu interior. Multa intimitate. Maxima accesibilitate!

De Vanzare Casa Premium in zona exclusivista de vile din Gavana 3, str. Ep. Grigorie Leu, foarte aproape de blocuri.
Constructia este de tip casa unifamiliala, avand o suprafata construita la sol de aprox. 215 mp, suprafata utila totala de 320 mp, compartimentata fiind in 6 camere (4 dormitoare, 1 living, 1 camera timp liber), 2 bai, 1 bucatarie, holuri de acces, debarale, garaj. Vila a fost edificata in anul 2005 cu materiale de cea mai buna calitate, care si in prezent isi mentin aspectul si valoarea. Amenajarea si designul sunt de bun-gust, fiind potrivite pentru orice asteptari ati avea.
Terenul are o suprafata de aprox. 950 m, cu un front stradal de 22 m. Exceptand casa si aleile de acces auto, acesta este amenajat cu gazon si pomi ornamentali. De asemenea, gardul viu format din thuja este de ajutor in crearea unei oaze de verdeata si liniste in interiorul orasului agitat.
Proximitatea fata de cartierul de blocuri inseamna comoditate si usurinta in accesul catre toate beneficiile orasenesti (magazine, piata agroalimentara, scoala, gradinita, izvor, spital, etc), si timp mai putin alocat cumparaturilor saptamanale.
Orice ati avea in minte ca aveti nevoie de la o "casa", aceasta este solutia!
Va indemnam sa ne sunati! Este GRATUIT! Comision 0% la cumparator!

ATENTIE! Pretul afisat este pretul de pornire Minim! In vederea achizitiei se va depune Oferta Scrisa, cu un Pret de achizitie peste cel afisat. Perioada de primire oferte este intre 14.12.2020 - 31.12.2020. Toate ofertele vor fi transmise proprietarului, care va lua decizia de vanzare la finalul perioadei de ofertare. Succes!