Spatiu de Birouri in Cladire Clasa A, 200-3000mp Grozavesti

8092 €
Categorie: Inchiriere

Data inregistrarii: 2020-10-06 17:49:04

Scurta descriere

PyfRealEstate vă propune spre închiriere spațiu de birouri de 578mp, situat în una dintre cele mai selecte clădiri de birouri, unde bunul gust, curățenia și siguranța își spun cuvântul.
Clădirea este situată în Grozăvești, având acces facil către mijloace de transport în comun, restaurante, cafenele și centre comerciale. Aceasta se încadrează în clasa A, beneficiind de pază permanentă, supraveghere video, recepție la intrarea în imobil pentru a facilita întâlnirile de business, 3 lifturi ambientale și 3 lifturi panoramice, echipamente silențioase și aport de aer proaspăt prin sistemul de climatizare. În plus, clădirea se bucură de un view impresionant, întregul oraș fiind vizibil. Spațiul beneficiază și de o sală de ședință spațioasă și luminoasă, după cum se poate observa și din poze.
Spațiul este versatil, existând posibilitatea compartimentării, prin pereți de sticlă sau de rigips, și a utilizării în regim open space. Fiecare spațiu beneficiază de toalete igienizate zilnic, bucătărie mobilată și parțial utilată și, de asemenea, întregul spațiu se poate închiria complet mobilat, contra cost.
În clădire se închiriază mai multe spații de birouri, cu suprafețe și preț/mp diferite. Există și posibilitatea închirierii locurilor de parcare!
Distanța față de stația de metrou Grozăvești, stațiile STB 601, 105, stația de tramvai 1, 11, 35, dar și de Carrefour Orhideea, în cadrul cărora se află multiple restaurante și cafenele, este de maximum 5 minute de mers pe jos.
Dacă îți dorești ca business-ul tău să se desfășoare într-un mediu profesionist și orientat spre succes, acesta este locul potrivit!
Pentru detalii suplimentare legate de acest spațiu sau vizionări, contactați-ne la numărul de telefon afișat!


Caracteristici

  • Suprafata utila: 578 mp
  • Suprafata construita: 578 mp
  • Numar camere: 2
  • Numar bai: 4
  • Numar etaj: 14
  • An constructie: 2007
  • Numar locuri de parcare: 15
  • Grad de ocupare: 60 %