Pensiune la munte, Nucșoara!

160.000 Euro
Categorie: Vanzare
Tip: Casa
Zona: Pitesti Arges

Data inregistrarii: 2021-07-01 10:41:58

Scurta descriere

Cum ar fi să ai propria ta pensiune la munte?
Agenția Azura Imobiliare Pitești, vă propune spre vânzare o superbă pensiune/casă de vacanță amplasată la poalele munților Făgăraș, în comuna Nucșoara, care excelează prin frumusețile sale naturale de excepție, cât și prin trecutul său istoric. Această proprietate e gândită pentru relaxare și recreere în sânul naturii având și tot confortul cu care ne-am obișnuit. Din punct de vedere tehnic, construcția este făcută din panouri sandwich cu vată bazaltică atât în structura pereților cât și pe acoperiș care e acoperit cu tablă de cea mai înaltă calitate. Ca compartimentare avem 4 dormitoare cu băi proprii mobilate și utilate, un living generos și bucătărie mobilată și utilată de la aragaz până la mașină de spălat vase. Terasa îți oferă o priveliște uimitoare spre dealurile împădurite în care ți se pare că vârfurile brazilor ating cerul.
De la terasă avem acces către camera centralei care este de ultima generație și către o cameră tehnică/cămară.
Pensiunea cu suprafața utilă de 230 mp este construită pe un teren de 2000 mp, iar viitorul proprietar va avea posibilitatea să-și amenajeze curtea după bunul său plac. Iar ca să fie în siguranță proprietatea are sistem de alarmă și camere de supraveghere pe tot perimetrul.
Pe lângă vibe-ul de relaxare și liniște totală viitorii proprietari vor beneficia de intimitate și de priveliște de poveste, iar cei pasionați de trasee montane sau de drumeții o vor putea face oricând, acestea fiind în imediata apropiere a pensiunii.
Dacă v-am făcut curioși să vizitați această minunată proprietate, vă așteptăm cu drag!