Vila Exclusivista -vanzare sau inchiriere - 12 Camere PIPERA

1899900 €
Categorie: Vanzare
Tip: Casa

Data inregistrarii: 2021-06-04 09:24:01

Scurta descriere

Aceasta casa minunata prevazuta cu 12 incaperi si o suprafata utila de 550 mp, edificata pe un teren de 2000 mp, are un design deschis care permite iluminarea naturala , maxima si adierile, precum si vedere spectaculoasa catre gradina dinspre toate camerele.
Parterul are living mare si o bucatarie, amandpoua ducand catre zona de luat masa , din exterior de pe terasa.
Dar tot aici , Dinningul , te invita cu rafinament sa depeni povesti la ocine, alaturi de prieteni, in timp ce semineul iti da senzatia de familiar si comfortabil.
Imobilul beneficiaza de acces auto care se face prin parcarea subterana si catre imobil cu liftul si de asemenea de o intrare impozanta.
Camerele de la etaj dispun de asemenea de o luminozitate naturala , tavanele inalte ajuta si ele.
Iar la Demisol te poti retrage pentru a te bucura de propriul Home Cinema sau de catre crama proprie, de ce nu?
Aceasta casa incredibila include multe alte caracteristici, avand in vedere ca atentia la detalii a fost scopul principal al arhitectului, deci aceasta este o oportunitate pentru cei in cautare de lux, calitate si intimitate, situata intr-o zona cu mult potential, una dintre cele mai cautate din Bucuresti!!
De la Henri Coanda- Aeroportul International din Bucuresti, ajungi in Pipera Tunari cu masina in 10 minute. Exista zpona comerciale , restaurante si centre Spa la numai 5 minute distanta, Malluri , Hipermarketuri, Gradinite, Scoli, Cafenele, Pipera Plazza , Jolie Ville , American School , British School etc.


Caracteristici

  • Suprafata utila: 550 mp
  • Suprafata construita: 770 mp
  • Numar camere: 12
  • Numar dormitoare: 7
  • An constructie: 2020
  • Suprafata teren: 2000 mp
  • Stare imobil: Ultrafinisat