Priveliste panoramica. Oportunitate zona Sisesti

215000 €
Categorie: Vanzare

Data inregistrarii: 2021-05-25 16:48:05

Scurta descriere

Apartamentul, aflat in reprezentare exclusiva, este situat in ansamblul rezidential ATLANTIC CITY, in zona de nord a capitalei Baneasa – Sisesti. Amplasat pe bulevardul Gheorghe Ionescu Sisesti, acest apartament are acces facil din si spre DN1 si centura Bucurestiului, favorizand accesul spre centrul orasului sau din oras.

Usor ajungi si la cumparaturi, Mega Image (chiar in ansamblul Atlantic City), Baneasa Shopping City, Lidl, Metro, Bricostore, Carrefour, Mobexpert, Ikea sunt la numai cateva minute depărtare, iar daca iti place sa comanzi online, ai un parcel locker Sameday / Emag chiar la parterul blocului.

Zona Baneasa - Sisesti a cunoscut o dezvoltare extraordinara in ultimii ani datorita proiectelor de modernizare a zonei respective: largirea Bulevardului Gheorghe Ionescu Sisesti, statie de metrou Lac Straulesti , autogara, zona de agrement cu debarcader, proiecte care transforma zona in viitorul apropiat in una din cele mai moderne zone rezidentiale din Bucuresti.

Aproape de centru orasului, dar totusi departe de aglomeratia acestuia, acest apartament este conceput sa ofere toate elementele atat de necesare unui stil de viata modern si sanatos prin locatia aleasa, data fiind apropierea de padurea Baneasa si lacului Grivita.

Calitatea materialelor folosite la constructie si dotari, compartimentarea eficient gândita si solutiile tehnice implementate la nivelul intregului apartament vor asigura un maxim de confort si siguranta. Apartamentul se preda finisat la cheie cu finisaje de o inalta calitate:

Tamplarie exterior: Ferestre si usi VEKA Spectral Umbra, sticla tripan 50 mm (Four season / Low E/ Float Clear), echipate cu feronerie Siegenia Aubi.
Centrala termica: Buderus
Aparate aer conditionat –MDV (4 aparate) cu termostat
Incalzire prin pardoseala: TIEMME cu grup de amestec (pompa Wilo)
Sistemul electric: Schneider
Usa intrare apartament: blindata - Nusco Pinum
Usi interioare: Nusco Pinum, gama INOVA
Parchet Laminat: Egger
Gresie si faianta: Marazzi cal. 1
Obiecte sanitare: Roca

Luminos si foarte spatios, acest apartament a fost structurat astfel incat sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern: bucataria inchisa si echipata cu aer conditionat, living extrem de luminos cu dubla iesire pe terasa, zona de dressing extrem de incapatoare, bai adaptate oricarui stil de viata (dus de 1.80m, cada Roca). Pentru a profita din plin de vederea spre lac si padure, de diminetile însorite si serile de relaxare, apartamentul are o terasa de 55mp cu vedere panoramica, asa cum se poate vedea si din imaginile de prezentare mai mult decat relevante.

Arhitectura moderna cat si sistemele inovatoare de ultima generatie utilizate in constructia imobilului in care se afla acest apartament iti vor oferi atat siguranta dorita cat si confortul asteptat (acces controlat în incinta ansamblului, precum si camere de luat vederi)

Exista disponibile spre vanzare si locuri de parcare in parcarea subterana la un cost aditional de 11.900 euro/loc de parcare.

Proprietatea detine certificat energetic cu urmatoarele caracteristici:
a) clasa energetica A
b) consumul total de energie primara 116.49
c) indicele de emisii echivalent CO_2 25.07
d) consumul total specific de energie din surse regenerabile 0.

Cu un pret de promovare, excelent raportat la calitate, acest imobil este o oportunitate remarcabila de a locui intr-o zona foarte cautata.

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland vanzarea acestei proprietati.


Caracteristici

 • Suprafata utila: 117 mp
 • Suprafata construita: 140 mp
 • Numar camere: 3
 • Numar bucatarii: 1
 • Numar bai: 3
 • Numar dormitoare: 2
 • Numar etaj: 10
 • Confort: Lux
 • An constructie: 2019
 • Structura rezistenta: Beton
 • Tip imobil: Bloc de apart.
 • Stare imobil: Ultrafinisat