MOTEL-RESTAURANT CU PARCARE, 12.850 MP, PE DN 7

77000 €
Categorie: Vanzare
Zona: Conop Arad

Data inregistrarii: 2021-05-12 11:43:16

Scurta descriere

Golden Real Estate vă propune spre vânzare, comision 0% la cumpărare, Motelul-restaurant Km 43 situat pe DN 7, în localitatea Odvoș, județul Arad. Locația a funcționat cca. 20 de ani ca parcare auto și restaurant cu motel.
Parcarea cu suprafața totală de 12.850 mp se află în concesiune și are în componență 3 corpuri de clădire după cum urmează:
- Motel-restaurant care are la parter o terasă mare acoperită, cu acces în restaurantul propriu zis unde găsim și o bucătărie spațioasă dotată parțial, un bar, un birou, un spațiu tehnic dotat cu o centrală pe lemne și toalete. La etajul acestui corp se află un hol care face accesul spre cele 12 dormitoare ale motelului, dotate cu băi;
- Al doilea corp de clădire este un spațiu pentru o spălătorie auto din cărămidă cu 4 încăperi și un platou betonat;
- Cel de-al treilea corp de clădire este un spațiu destinat unui atelier de vulcanizare care are în componență o cameră cu bucătărie și două terase.
Motelul-restaurant este parțial renovat având tâmplărie de termopan, gresie și faianță și fără probleme la acoperiș.
Suprafața construită a acestor clădiri este de circa 850 mp ,suprafața utilă fiind de 650 mp. Locația este branșată la curent trifazic, are foraj la mare adâncime și un sistem prister, încălzirea făcându-se cu un cazan de 55 kw combustibil solid.
De asemenea, în spatele Motelului-restaurant există o poiană împădurită astfel că locația este pretabilă și pentru alte activități de recreere ( tabără de copii, pensiune cu centru de echitație, azil de vâstnici etc.).

Preț: 77.000 euro, negociabil.
COMISION 0%
Agent exclusiv Golden Real Estate.
Suprafata camera: 8 mp


Caracteristici

  • Suprafata utila: 650 mp
  • Suprafata construita: 850 mp
  • Numar camere: 15
  • Numar bai: 1
  • An constructie: 1980
  • Numar locuri de parcare: 0